U hoeft mij natuurlijk niet op mijn woord te geloven als ik zeg dat ik u de zekerheid van een goede, mooie fotoreportage kan bieden, maar geloof mijn klanten. Ik heb een paar van mijn klanten gevraagd dit aan u uit te leggen. Of het nou gaat om uw bruiloft of om een zakelijke reportage: u wordt door mij altijd voorzien van kwalitatief hoogwaardige foto’s die een verhaal vertellen.

emyenleviLevi en Emy

De foto’s zelf waren fantastisch de ene foto nog mooier dan de andere, allemaal ontzettend helder en vol kleur. Wat misschien nog wel een grotere indruk achterliet zijn de momenten die zijn vastgelegd en waarop deze zijn vastgelegd geen enkele foto ontbrak aan de reportage. Wij kunnen Tom van harte aan iedereen aanraden voor een onvergetelijke bruidsreportage. (Passage uit uitgebreide Facebook recensie)

johnnyenelienElien en Johnny

Dankzij Tom hebben wij de trouwfoto’s waar wij van droomden. Vanaf het eerste moment wist Tom ons enthousiast te maken voor het poseren, wat voor ons geen natuurlijk iets is. De foto’s hebben een prachtige kleurbalans, tonen onze ware emoties gedurende de dag (vrolijk, maar ook even emotioneel tijdens de ceremonie) en enorm veel variatie (natuur, historische gebouwen, familieleden en alleen ons 2). Tom heeft veel oog voor kleine details, zoals even een foto maken in de weerspiegeling van de wieldop van onze trouwauto. Maar maakt ook gewoon even de standaard familiegroepsfoto’s die we graag wilden hebben. Binnen 1,5 week hadden we al onze eerste foto’s, ik ken stellen die na een jaar nog niet alle foto’s hebben. Wij raden iedereen Tom aan om van zijn en haar bruidsreportage een succes te maken.

coenenkimberlyCoen en Kimberly

Een topdag, met een topfotograaf! Wij zijn goed begeleid door Tom. Vanaf de eerste kennismaking tot de grote dag en nu een aantal weken na de grote dag, denkt Tom nog steeds mee over ons fotoboek! Een betrokken persoon die foto’s maakt in een mooie kwaliteit. Kortom, wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de begeleiding van Tom!

ronendaphnyRon en Daphny

“We willen je allereerst bedanken voor de prachtige foto’s en de zeer professionele aanpak van de gehele huwelijksrapportage. Mooie foto’s hadden we zeker verwacht gezien het vertrouwen maar dit overtreft echt onze verwachtingen. We hebben een geweldige dag gehad en dat is zeker terug te zien in de foto’s. We hebben jouw aanpak op de dag als zeer prettig ervaren. We zijn echt dik tevreden.”


Dennis en SamanthaDennis en Samantha

“Professioneel en persoonlijk…dat zijn dé twee woorden die de werkwijze van Tom uitstekend samenvatten. Vanaf het moment dat je contact met hem opneemt tot aan het eindresultaat zal alles tot in de puntjes geregeld zijn. De aanloop naar de dag van het Ja-woord en de dag zelf zijn al stressvol genoeg, het moet een dag worden om nooit te vergeten. Gelukkig hadden wij Tom gevraagd om onze grote dag op de gevoelige plaat vast te leggen, en hij heeft gezorgd voor een mooie herinnering die wij nog jarenlang zullen koesteren.”


Jochem en SusetteJochem en Susette

“Je bruiloft. Een geweldige dag met geweldige foto’s. Tom heeft tijdens onze trouwdag geweldige en haarscherpe foto’s gemaakt! Oog voor grootse composities maar ook voor de kleinste details.
Wij kijken met veel plezier en voldoening de foto’s terug van onze fantastische dag.
Bedankt Tom!”


Carolien en JeffreyCarolien en Jeffrey

“Tom had tijdens onze bruiloft veel oog voor detail. Dit bleek al toen wij enige tijd voor de bruiloft als eens hadden afgesproken, om het een en ander door te spreken. Tom pikte meteen op wat onze wensen waren qua foto’s en speelde hier goed op in. Was erg origineel & modern in zijn ideeën, van de kleinste details maakte hij prachtige foto’s! Wat uiteindelijk resulteerde in een prachtig trouwboek vol met mooie herinneringen zelfs van de kleine dingen die je anders na zo’n hectische dag zeker vergeten zou zijn! Over het resultaat zijn wij dus meer dan tevreden!”


Chris en JoyceChris en Joyce

“Tom heeft voor ons de trouwfoto’s verzorgd. We hebben enorm veel plezier gehad zowel tijdens de shoot als van de foto’s en het resultaat mag er wezen! Deze voor ons onvergetelijke dag heeft hij erg mooi vastgelegd.”


events2Brothers Horeca Groep – Marlies Aalders

“Voor veel van onze activiteiten, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Wijkse Haringparty, schakelen wij Tom Jansen in. Tom is enthousiast en professioneel. Al onze wensen worden tot in detail uitgevoerd. Zijn foto’s zijn mooi en goed. Daarnaast tonen deze ook de sfeer die heerst en die wij willen tonen. Kortom: het is erg prettig samenwerken met Tom!

daisyenmartijnDaisy en Martijn

“Wauw wat een mooie foto’s heeft Tom van onze trouwdag gemaakt! We zijn er heel erg blij mee. We zijn ontzettend blij dat hij zo onopvallend zulke mooie foto’s heeft gemaakt.”