rozenZe zeggen wel eens dat de reis soms mooier is dan de bestemming. Nu kun je over die uitspraak twisten, maar het is wel een feit dat de helft van het plezier rondom jullie trouwdag bestaat uit de voorpret die met de voorbereidingen gemoeid zijn. De spanning van de jurk uitzoeken, de juiste ringen kiezen en dit natuurlijk allemaal samen doen. Maar goed: tussen al deze serieuze zaken is er ook tijd voor ontspanning en even genieten van elkaar. Je bent immers maar voor een beperkte tijd verloofd.

Om aan deze tijd een mooie blijvende herinnering te hebben is er natuurlijk niks leukers dan een pre-wedding of engagement-shoot. Bijvoorbeeld op de plek waar je elkaar hebt ontmoet, je voor hem/haar op de knieën ging of een mooie plek bij jullie in de buurt. Jullie kiezen zelf de locatie, we trekken er een uurtje op uit om mooie foto’s te maken van jullie en na een paar dagen ontvangen jullie een romantische fotoreportage van jullie tweeën. De foto’s ontvangen jullie digitaal in de hoogst mogelijke resolutie op DVD en jullie mogen 24 foto’s uitkiezen die ik voor jullie laat afdrukken in een album. (t.w.v. €35,-)

De pre-wedding shoot kost €150,- (incl. BTW) en is behalve een hele leuke ervaring, bijvoorbeeld ook een leuk idee om cadeau te doen aan elkaar of aan een verloofd stel. En natuurlijk niet alleen leuk als je verloofd bent, maar ook als je gewoon ontzettend veel van elkaar houdt! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Benieuwd hoe anderen mijn werk ervaren? Bekijk de testimonials.

>> Bekijk mijn portfolio

>> Maak een vrijblijvende afspraak