De uitstraling van uw organisatie wordt voor een heel groot deel bepaald door de beelden die u gebruikt op bijvoorbeeld uw website of in uw reclamemateriaal. De vraag is: kiest u dan voor beelden die uniek zijn voor uw organisatie of gaat u eindeloos op zoek naar plaatjes op internet van lage kwaliteit, die iedereen kan gebruiken en waarvan de gebruiksrechten niet goed geregeld zijn?

Ik kan u voorzien van een reportage van uw organisatie die onderscheidend is, voorziet in uw beeldbehoefte en uw organisatie op een schitterende, creatieve en representatieve wijze weergeeft. De beelden kunt u vervolgens gebruiken om uw organisatie mee te profileren, uw offertes of projectdocumentatie mee te verrijken of uw organisatie in beelden te vangen. Of het nu gaat om een reportage van uw winkel, producten in de praktijk of de mensen achter uw organisatie, ik help u met de wereld laten zien waar uw passie ligt.

Neem contact met mij op voor een afspraak, ik leg u graag uit hoe u optimaal gebruik maakt van fotografie om uw organisatie positief in beeld te brengen bij uw klanten.

>> Neem contact op voor uw mogelijkheden

Portfolio reportages