Hallo, ik ben Tom Jansen, fotograaf. Als kind geboren in 1986 moet ik mezelf troosten met de gedachte dat ik het Nederlands Elftal in ieder geval 1 keer Europees Kampioen heb zien worden. Maar, aangezien ik dat moment niet geheel bewust heb meegemaakt heb ik mezelf voorgenomen om voortaan alle belangrijke momenten in het leven van mij en de mensen om me heen op een mooie manier vast te leggen. Zo weet ik zeker dat het later allemaal nog eens is her te beleven. Mijn missie is dan ook simpel: het fotograferen van mooie momenten en u het vertrouwen geven deze oneindig te kunnen herbeleven.

Mijn eerste stappen in de fotografie begonnen toen ik na lang smeken en vragen de digitale camera van mijn ouders, toen nog een Canon Powershot A40 mee mocht nemen naar een feestje. Vanaf dat moment heb ik de camera niet meer los gelaten en ben ik verslaafd geraakt aan het maken van mooie plaatjes. Nu jaren later ben ik gespecialiseerd in bruiloften, reportages en evenementen. Ik ben gedreven, gepassioneerd en hou er van om tijdens een shoot lekker te improviseren, maar kan dirigeren als het moet.

Als kers op mijn biografische taart woon ik in het Brabantse Zevenbergen met mijn lieve vrouw Sanne en 3 katten Bert, Smoes en Reus. Niet zo interessant voor u, maar wel leuk voor mij. Wilt u kennis maken met mij, gebruikt u dan rustig het contactformulier of bel me even: 06-18312979. Ik weet zeker dat ik uw vragen kan beantwoorden en u kan helpen bij uw fotografische uitdagingen.