Het is mogelijk jullie trouwdag vast te laten leggen in de vorm van een album. Het trouwalbum wordt in twee varianten aangeboden, het hardcover album en een luxere ingebonden album met leren cover.

Hardcover album

Het hardcover album is beschikbaar in verschillende maten en is beschikbaar vanaf 24 pagina’s. Dit album wordt gedrukt op hoge kwaliteit Fuji Lustre papier. Door een speciale inbindtechniek bestaan de linker- en rechterpagina uit één blad fotopapier. Het resultaat: vlakliggende pagina’s zonder storende witte rand in het midden. De definitieve opmaak van het album en daarmee de definitieve productiekosten worden altijd in overleg met jullie vastgelegd.

Albums zijn beschikbaar in de volgende maten:
30 x 30 cm (H x B)
30 x  45 cm (H x B)

 

Luxe leren fotoboek

albums leerDit eigentijdse fotoboek onderscheidt zich van de fotoalbums door extra verdikte boekbladen en een bijzondere cover. Deze boeken worden door een boekbinder met de hand gemaakt. In alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd en de mooiste vereeuwiging van ieder huwelijk.

Deze albums bevatten minstens 30 en maximaal 60 pagina’s en zijn beschikbaar in de volgende maten:

30 x 30 cm (H x B)
35 x 35 cm (H x B)
30 x 40 cm (H x B)
Optioneel: luxe koffer voor veilig vervoer en opslag

De ervaring leert dat wanneer men besluit zelf een album te maken dat de kwaliteit van het album niet te meten valt met de albums van mijn drukker en dat men helaas vaak door “de waan van de dag” pas lang na de bruiloft aan het maken van het album toe komt. Leg daarom de druk van het maken van dit album bij mij neer, ik verzorg graag voor u de complete herinnering aan uw trouwdag.

Benieuwd hoe anderen mijn werk ervaren? Bekijk de testimonials.

>> Bekijk mijn portfolio

>> Maak een vrijblijvende afspraak