Chris en JoyceTijdens jullie trouwdag is het mijn taak om alle momenten, groot en klein vast te leggen. Zonder al te veel op te vallen of in de weg te lopen zorg ik er voor dat alles van deze dag over een hele lange tijd nog terug te zien is. Ik let hierbij niet alleen op alles wat er met jullie gebeurt, maar ook op hoe het jullie gasten (jong en oud) vergaat.
Bekijk mijn portfolio om te zien hoe ik dit voor andere bruidsparen heb mogen doen.

De foto’s worden binnen 7 dagen na jullie trouwdatum geselecteerd en nabewerkt aangeleverd op DVD. Daarnaast worden de foto’s voor jullie gasten on-line gezet op een beveiligde website. Dit maakt het eenvoudiger voor jullie om de foto’s met jullie familie en vrienden te delen. Uit deze foto’s mogen jullie vervolgens 24 foto’s kiezen, waaruit ik een herinneringenalbum (20×30 cm) maak. Dit album kunnen jullie eventueel opwaarderen naar een groter, uitgebreider album. Bekijk meer informatie over trouwalbums

Dennis en SamanthaDe foto’s worden volledig nabewerkt op afsnede en kleur en contrastcorrectie. Verder zullen waar toepasselijk foto’s speciaal bewerkt worden om bijvoorbeeld een bepaalde kleur te isoleren en vintage effecten (sepia, zwart wit etc.) toe te voegen. De foto’s worden geleverd in de hoogst mogelijke resolutie, zonder watermerken of wat dan ook en zijn geschikt voor elke vorm van afdrukken.

Early love bird korting

Om mijn diensten zo overzichtelijk mogelijk aan te kunnen bieden werk ik in pakketten. Deze pakketten zijn het uitgangspunt voor de definitieve aanbieding die ik op maat voor jullie samenstel. Ik licht graag vanuit mijn ervaring toe welk pakket het beste past. Beslissen jullie meer dan 6 maanden voor de trouwdatum? Dan krijgen jullie 10% korting op de reportage!

Benieuwd hoe anderen mijn werk ervaren? Bekijk de testimonials.

>> Bekijk mijn portfolio

Prijzen

  4 uur* 6 uur 8 uur 10 uur 12 uur 14 uur
Standaardtarief €599,- €799,- €999,- €1199,- €1399,- €1599,-
Vroegboektarief (-10%) €539,- €719,- €899,- €1079,- €1259,- €1439,-

 *Minimale afname

Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW, all-in en bevatten geen variabelen meer zoals nabewerkingstijd of reiskosten. Hierdoor weten jullie voor de trouwdag aanvangt al precies waar jullie aan toe zijn, zonder verrassingen op de factuur achteraf.

Staat jullie specifiek aantal benodigde uren er niet bij? Uiteraard zijn afwijkende tijden geen enkel probleem. Elke bruiloft is anders en ik maak mijn aanbiedingen daarom graag op maat.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak

Tijdens een vrijblijvende kennismakingsafspraak bespreken we jullie wensen en kijken we samen hoe we jullie speciale dag zo mooi mogelijk vast kunnen leggen. Deze kennismakingsafspraken duren ongeveer een uurtje. Hierin brengen we jullie dag in kaart, bespreken we de mogelijke pakketten. Ook is het mogelijk op voorhand per mail een kostenindicatie aan te vragen.

Neem gerust contact met mij op via het formulier op de website, per mail (info@tomjansenfotografie.nl) of per telefoon (06-18312979)