Soms is er niks lekkerder dan je even helemaal afreageren! Of het nou al kort na de bruiloft is om alle wedding-stress van je af te gooien, of om bij jullie eerste jubileum gewoon wat ludieks te doen, de “Trash the dress” shoot is een unieke manier en goed excuus om je trouwjurk en trouwpak nog een keer uit de kast te trekken voor een te gekke ervaring!

Met je jurk door de branding rollen, in je pak van de hoogste duikplank of tegen elkaar paintballen, niks is te gek tijdens een Trash the dress shoot. Het eindresultaat zijn te gekke en unieke foto’s. Uiteraard zijn er aan Trash the dress shoots wat risico’s verbonden als het gaat om beschadigingen, maar jullie bepalen zelf hoe smerig of “trashed” jullie thuis komen.

Trash the dress shoots zijn mogelijk vanaf €150,-, afhankelijk van locatie en tijd. De foto’s ontvangen jullie digitaal in de hoogst mogelijke resolutie op DVD en jullie mogen 24 foto’s uitkiezen die ik voor jullie laat afdrukken in een album. (t.w.v. €35,-) Ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden: neem contact met mij op.

Benieuwd hoe anderen mijn werk ervaren? Bekijk de testimonials.

>> Bekijk mijn portfolio

>> Maak een vrijblijvende afspraak